Zoek
Sluit dit zoekvak.

Business & Mindset Academie

Cursus informatie

7
32
32
Jou verder helpen om de volgende stap in je business te zetten. Je te inspireren (nieuwe) ideeën en plannen verder uit te werken, om zo jouw business en aanbod uniek en sterk te kunnen presenteren.
Met een unieke en super persoonlijke begeleiding . Ondersteund door een online academie boordevol video’s, templates en werkbladen. Business strategieën, schrijfopdrachten, visualisaties en het maken van succes-COLLAGES wisselen elkaar af. Aangevuld met een superwaardevolle FB-groep als centrum van alle communicatie. Deze training is volledig online dus, maar wel met heel, heel, heel veel persoonlijke begeleiding.

In deze training staan drie thema’s centraal:

Dromen – Hoe ziet jouw droompraktijk er nu echt uit en wat is er nodig om die droom werkelijkheid te laten worden?

Durven – Wat houdt jou nu nog tegen om die droompraktijk te realiseren, en hoe maak je daar korte metten mee? oftewel, hoe creëer je de juiste business mindset?

Doen – Wat ga je wel doen, en wat juist niet. offline en online. stap voor stap, zodat je het ook voor jou allemaal haalbaar is?

Aan het eind van dit programma:

Weet jij precies hoe jij je onderscheidt van al die andere kindercoaches. Ben jij in staat je enthousiasme over te brengen en zelfs via je website een connectie te maken met je toekomstige klant.

Ken jij de klant waar jij het aller aller allerliefst mee werkt van binnen en buiten. Waardoor je een verhaal weet te vertellen dat de vinger van jouw klant direct leidt naar de knop ‘neem contact met mij op’.

Heb jij een helder productaanbod waar jij van in vuur en vlam staat omdat het helemaal past bij JOU en bij je ideale klant. Het kan niet anders dan dat jij jouw klanten de beste begeleiding ‘ever’ gaat geven.

Is je verhaal daardoor zo helder en aansprekend geworden dat zichtbaarheid voor jou ineens geen dingetje meer is. Sterker nog, je weet het met enthousiasme overal (online & offline) te brengen. Het helpt natuurlijk dat je tijdens het programma een superaansprekende homepage, over mij pagina en aanbodpagina hebt geschreven.

Werk jij in een handomdraai een social-mediakalender en andere actieplannen uit: jij weet precies wat jij wanneer te doen hebt.

En last but not least: heb jij het rotsvaste vertrouwen dat een succesvolle praktijk ook voor jou is weggelegd.

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
5700,00