Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Schrijf jouw magisch 2023

Cursus informatie

30 dagen
22
22
22
We halen jouw diepste verlangens en grootste potentieel naar boven. Stemmen er een maand lang op af. Stap voor stap. Zodat jij op 31 december dit jaar kunt terugkijken en met recht zeggen: ‘Wow, wat was DIT een jaar!’

Ohlala,

Het is zover. De eerste werkdag van januari. Een maand lang elke werkdag een uitdaging. Uitnodiging. Oefening. Opdracht. Hoe je het ook noemen wilt.

We halen jouw diepste verlangens en grootste potentieel naar boven. Stemmen er een maand lang op af. Stap voor stap. Zodat jij op 31 december dit jaar kunt terugkijken en met recht zeggen: ‘Wow, wat was DIT een jaar!’

Lees eerst dit voordat je naar de eerste oefening gaat:

Je hebt toch wel een prachtig nieuw mijmerboek speciaal hiervoor aangeschaft? Je lekkerst schrijvende pen bij de hand?

Jij kiest het moment op de dag waarop je met de oefeningen aan de slag gaat. Voor mij persoonlijk werkt ’s ochtends vroeg voordat het huis ontwaakt het allerbeste. Een kop thee, diffuser aan, lampje, katten op mijn bureau, dekentje over mijn benen. Mijn heilige tijd en ruimte.

Waar je ook voor kiest, zorg er bij elke oefening voor dat je niet gestoord kunt worden. Minstens een kwartier. Misschien wil je er wat te drinken en happen bij pakken. Een muziekje op. Kaarsje aan. Doe wat nodig is voor jou om de juiste sfeer te creëren. Maak er een heilig momentje van. Hiermee neem je jezelf en je business super serieus. En dat is de eerste stap naar succes, neem dat van mij aan.

Voor alle oefeningen geldt, schrijf vrijuit. Let niet op interpunctie, spelling, grammatica. Niemand hoeft te lezen wat jij hebt geschreven. Sterker nog, de delen die jij liever niet terugleest mag je ook laten voor wat ze zijn.

Schrijf, schrijf, schrijf. Schrijf je over verlangens, dan zet je je miepgedachten liefdevol aan de kant: ‘Nu even niet.’ Schrijf je juist over de miepgedachten, laat ze dan voluit gaan, zonder inhouden, schaamteloos. Weet je even niet wat op te schrijven, schrijf dan letterlijk de gedachten in je hoofd op. Is dat ‘wat een onzin’, dan schrijf je ‘wat een onzin’. Is het helemaal blanco, dan laat je je pen gewoon over het papier krabbelen zonder dat ze taal vormen. En in de tussentijd neem je waar wat er in je hoofd gebeurt, en begin je weer de woorden te schrijven zodra zich gedachten vormen.

Het is DE manier om boven jezelf uit te stijgen. En dat is waarom je meedoet aan deze schrijfmaand, toch?

Tenslotte, als jij voelt dat je na het schrijven een oefening extra wilt ankeren door erbij te tekenen. Een gedicht te schrijven. Of een collage te maken in je notitieboek: doen!

Maak van dit notitieboekje een kunstwerk. Zodat het een belevenis wordt om het open te slaan.

Vergeet niet je inzichten en enthousiasme te delen met je collega’s in de FB-groep:

Ready? Let’s go!

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
97,00