Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marlies van der Hout

Marlies van der Hout

Marlies van der Hout

Marlies… wat doe jij nou eigenlijk?
Als ze me vragen wat ik doe, is dit de eenvoudige versie:

Ik help ambitieuze coaches en therapeuten...
het leven en de praktijk
van hun dromen  te bouwen

Ik ben eenVerhalenverteller

Ik ben een Verhalenverteller

En dit is de echte versie:

Ik ben een boodschapper, een verhalenverteller. En ik help JOU de moedige verhalen in jezelf te ontdekken.

Onder mijn begeleiding boor jij het vertrouwen in jezelf aan precies die verhalen te vertellen die een magische connectie maken met jouw toekomstige klant. Die klant waar jij jouw praktijk mee mag vullen tot bommetje vol.

Ik wil je zeggen dat het tijd is voor jou. Voorbij de concessies. Jij bent een rolmodel voor jouw toekomstige klant, en het is verdikkeme tijd dat jij dat zelf gaat zien. En dat je je in die rol vol trots aan de buitenwereld gaat tonen!

En wat ik je op het hart wil drukken… hou op met jezelf klein houden, en ga staan voor wie je bent. Stand out in the crowd, ga weg van de 13 in een dozijn. Laat jezelf zien. Zonder maskers. Puur en oprecht. En trek zo de klanten aan waar jouw hart een huppeltje van maakt.

Hoe het zo gekomen is? Laat mij je meenemen, terug in de tijd: Eind jaren '70...

Tikkerdetiktiktik Ping

Tikkerdetiktiktik Ping

Achter die ouderwetse typemachine van mijn vader. Zo eentje met een lint. Crèmekleurige letters in zwarte, ronde toetsen. Die ik net iets te diep met mijn kleine vingers moest indrukken om precies de juiste druk te krijgen van het hamertje op het lint dat vervolgens de gekozen letter blauwig achterliet op het ingerolde papier. En dan die hendel overhalen om naar de volgende regel te gaan.

Tiktiktikkerdetiktik. Ping.

 

Ik wil Schrijfster worden!

Ik wil Schrijfster worden!

Een jaar of 8 was ik toen ik het voor het eerst uitsprak: “Ik wil schrijfster worden.” Ik voelde de spanning door mijn buik razen toen ik het zei. Blik gericht op haar, mijn liefste vriendinnetje. Liefst had ik de liefde die ik voelde voor teksten, in alle soorten en maten, naar haar doorgebeamd. Zij moest toch hetzelfde voelen als ik?

Tussen dat moment, daar in de keuken aan de Cameedijk in Roosendaal en nu, zijn dik 40 jaar verstreken. In de tussentijd verhaalde en schreef ik erop los. Voor school. Voor werkgevers. Voor opdrachtgevers. Voor mijzelf. Voor mijn business. Voor klanten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ik schreef het. Of zoals ik dus liever zeg: ik tikkerdetiktikte het.

Mijn passie bleef niet onopgemerkt.

Marlies maakt van niets iets, en van iets heel veel.

Marlies, de boodschapper.

Zit jij soms op schrijven?

Wanneer komt je boek uit?

Jij bent een ware woordkunstenaar, een verhalenverteller.

Dankzij jou durf ik mijzelf te laten zien.

Ik weet nu dat mijn verhaal ertoe doet en hoe ik dat kan vertellen aan de buitenwereld.

Ik moest vaak, heel vaak dit soort dingen horen om uiteindelijk na heel heel heel lang in te zien dat ik niet alleen dolgelukkig word van verhalen, maar dat daar ook echt mijn zone of genius ligt. En dat er niets zo tof is als jou daarvan te laten profiteren.

Ik laat jouw ogen over het digitalePapier razen

Ik laat jouw ogen over het digitale P apier razen

Schrijf ik, dan stel ik mij voor hoe jij mijn teksten leest. Je ogen over het (digitale) papier laat razen. Vertel ik, in mijn trainingen en events, dan zie ik jouw glimlach op je lippen omdat mijn verhalen je raken. Misschien een opgetrokken wenkbrauw omdat je je aangesproken voelt. Al ja-knikkend omdat mijn woorden jou inspireren alles uit jezelf en je business te halen. En dat is waarom ik doe wat ik doe. Want lieve vrouw, ik wil dat jij – net als ik – weet dat jij jouw dromen waard bent. Dat jij in staat bent om de business en het leven van je dromen te realiseren. En dat dat een stuk dichterbij is dan jij nu misschien denkt. De brug van nu naar dat droomleven zit in jou.

Ook in jou schuilen prachtige Verhalen

Ook in jou schuilen prachtige Verhalen

Want, ook in jou schuilen prachtige verhalen. Sommige liggen aan de oppervlakte, andere ietwat verstopt. Het ene vertel je als vanzelf, voor het andere vind je de woorden niet zo makkelijk.

In alle gevallen: jouw verhalen zijn het waard erkend en verteld te worden. Van rauw en ongepolijst omgeturnd te worden naar ware zielsbetoverende kunstwerkjes die helemaal JIJ zijn.

Weet dat je mij niet gelukkiger maakt dan wanneer jij jouw podium beklimt. Jezelf vol trots laat zien aan de buitenwereld. Zonder maskers of grootpraterij. Alles behalve 13 in een dozijn. Recht doend aan jou, jouw droom en jouw missie. Jouw zelfvertrouwen naar hoogten brengend waar je u tegen zegt. En tegelijkertijd moeiteloos de connectie tot stand brengend tussen jou en precies die klanten waar jouw hart een huppeltje van maakt.

Dat, dat is wat ik voor jou zie.

Ik ben dus Marlies

Ik ben dus Marlies

Geboren en getogen als een Machielse in het Brabantse Roosendaal. Gaan studeren in Leiden en in Zuid-Holland blijven hangen dankzij de liefde. Op mijn rapport stond op de basisschool standaard: Marlies is een dromer. Ik droomde. Over de vakanties. De bergen. Wandelen. Skiën. Avontuur. Tegenwoordig droom ik van een huis op een klifwand in Ierland…

Mijn man zegt weleens: “Jouw praatknop gaat aan als je wakker wordt, en pas uit als je in slaap valt.” Yep, ik praat graag en veel. Als je dan ook eens bedenkt dat ik een ideeënmachine ben met een tomeloze energie… dan snap je dat het nooit stil is in mijn hoofd en dat ik er zonder problemen tig insteken voor teksten voor je uitspuug als jij je afvraagt welke kant je op moet.

Dat neemt overigens niet weg dat ik – dankzij mijn enorme nieuwsgierigheid – ontzettend goed kan luisteren. En die combinatie maakt dat ik te pas en te onpas met mensen in gesprek raak: in de supermarkt, bij de bushalte, ‘gewoon’ op straat en – uiteraard – met mijn klanten.

Maar, genoeg over mij. En terug naar jou. Voel jij ook dat het potverdikkeme tijd is dat jij gaat STAAN voor wie jij bent? Om jouw podium te pakken, vol vertrouwen jezelf te laten zien aan de buitenwereld zodat jij precies die klanten gaan aantrekken waar jouw hart een huppeltje van maakt?

Ga dan voor de business en het leven van je dromen. En laten we pratenGeen tijd te verliezen.

Boek direct een Matchcall:

Boek direct een Matchcall:

Wil je met mij samenwerken? Plan dan nu direct jouw Matchcall in en ontdek of wij een match zijn!