Trek een kaart uit de Magische Mindset Box

Trek hier jouw Magische Mindset Box kaart

In elke vezel van je lijf kan je het voelen: Jij wil de wereld een stukje mooier maken en zo veel mogelijk mensen helpen het beste leven ‘ever’ voor zichzelf te creëren.

Alleen… je voelt je soms onzekerder dan onzeker. Gaat het allemaal wel lukken?

Wat jij nodig hebt is een fikse shift in je mindset. Bye bye twijfel en onzekerheid, hello rotsvast vertrouwen!

Hieronder kun je – door op de roze kaart te klikken – een kaart trekken uit mijn Magische Mindset Box. De kaart nodigt jou uit te ontdekken wat jij nodig hebt om met de juiste mindset de dag in te stappen.

Scroll je daarna een stukje naar beneden, dan lees je de bijbehorende tekst. Dus… klik en enjoy!

Hoe word ik gezien

Weinig zo fijn als een wel gemeend compliment krijgen. Minstens zo moeilijk is het compliment ook echt aan te nemen.

Geef toe, hoe vaak wuif jij het weg als iemand iets aardigs tegen je zegt? Want die ander ziet het vast verkeerd. Of die blouse heb je al 10 jaar, en was bovendien een uitverkoopje. En als je wordt geëerd om wie je bent, dan is het zo vanzelfsprekend dat je je er je schouders over ophaalt.

Het is tijd dat je ziet dat jij perfect bent. Helemaal goed zoals je bent.

Dat je het waard bent gezien, gehoord en gevierd te worden. Tijd dus dat je een paar extra spiegels gebruikt zodat die dode hoek voor eens en altijd verdwijnt. De blinde vlekken oplossen, dat is wat je te doen hebt.

Vraag vandaag daarom aan minstens 1 persoon hoe hij/ zij jou ziet: wat zijn jouw kwaliteiten, waarom ben jij voor die persoon de leukste, liefste, meestgewaardeerde, de beste… vriendin, partner, kind, werknemer, coach… vul maar in!

En als je het antwoord op je vraag krijgt, haal je even een keer diep adem voordat je reageert en een welgemeend ‘dankjewel’ uitspreekt.

Misschien wil je het opschrijven, zodat je er af en toe nog even naar kunt kijken. Zorg er in ieder geval voor dat je dat compliment echt laat binnenkomen en niet snel meer vergeet.

Wees trots op jezelf!

Shuffle

Smaakt dit naar meer?

Dan heb ik een geweldige kans voor je. Je kunt nu de Magische Mindset Box aanschaffen.

In de box vind je maar liefst 30 vergelijkbare en prachtig vormgegeven kaarten, met:

Eenvoudige vragen die je uitnodigen op een liefdevolle, zachte maar ook krachtige wijze te kijken naar je onzekerheden en twijfels

Diepgaande visualisaties die jou helpen je gemiep en gemiezemuis los te laten

en een aantal, soms ronduit grappige, opdrachten die je direct in a good mood brengen

Maak je er een gewoonte van je (werk)dagen te starten met het trekken van een kaart, dan wordt jouw dag magisch en elke stap die jij zet veelbelovend. Jij wordt unstoppable!

Oh, en ook leuk: deze kaarten kun je stiekem ook heel goed inbrengen in je sessies of cadeau doen aan je klanten, dan wordt je begeleiding nog krachtiger!

Eerlijk? Het woord carddeck ‘dekt de lading niet’, ik geef je een positieve, krachtige, unstoppable – en dus magische – mindsettraining in een doosje. Strikje erom, go!

Klinkt dat goed, bestel je box dan gelijk!