Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trek een kaart uit de Magische Mindset Box

Trek hier jouw Magische Mindset Box kaart

In elke vezel van je lijf kan je het voelen: Jij wil de wereld een stukje mooier maken en zo veel mogelijk mensen helpen het beste leven ‘ever’ voor zichzelf te creëren.

Alleen… je voelt je soms onzekerder dan onzeker. Gaat het allemaal wel lukken?

Wat jij nodig hebt is een fikse shift in je mindset. Bye bye twijfel en onzekerheid, hello rotsvast vertrouwen!

Hieronder kun je – door op de roze kaart te klikken – een kaart trekken uit mijn Magische Mindset Box. De kaart nodigt jou uit te ontdekken wat jij nodig hebt om met de juiste mindset de dag in te stappen.

Scroll je daarna een stukje naar beneden, dan lees je de bijbehorende tekst. Dus… klik en enjoy!

Actie

Al die plannen en ideeën die je hebt. Waar je hart een huppeltje van maakt. Al die dingen die je MOET doen. Waar je op leeg loopt.

Hoe veel dingen stel jij uit? Omdat je bang bent eraan te beginnen, want stel dat het mislukt. Of om de doodeenvoudige reden dat je er gewoon een ontzettende hekel aan hebt.

Je loopt enorm leeg op alle dingen die je uitstelt. Je besteedt namelijk vele malen meer tijd aan nadenken over, balen van, opzien tegen… dan de tijd die het je daadwerkelijk zou kosten om dat ene ding ‘gewoon even te doen’.

Begin daarom de dag met een braindump: zet alles van je mentale to-do-lijstje op papier. Sla niets over. Neem hier echt even de tijd voor.

Zodra je dat hebt gedaan, loop je alle items rustig door. Zijn ze echt allemaal zo belangrijk? Wat weg kan, streep je weg. Kies je top 5 things to do die echt echt echt niet meer uitgesteld mogen worden. En vervolgens kies je 1 ding dat jij al tijden uitstelt. En pak het nog vandaag op. Zal je zien wat dat je oplevert.

Shuffle

Smaakt dit naar meer?

Dan heb ik een geweldige kans voor je. Je kunt nu de Magische Mindset Box aanschaffen.

In de box vind je maar liefst 30 vergelijkbare en prachtig vormgegeven kaarten, met:

Eenvoudige vragen die je uitnodigen op een liefdevolle, zachte maar ook krachtige wijze te kijken naar je onzekerheden en twijfels

Diepgaande visualisaties die jou helpen je gemiep en gemiezemuis los te laten

en een aantal, soms ronduit grappige, opdrachten die je direct in a good mood brengen

Maak je er een gewoonte van je (werk)dagen te starten met het trekken van een kaart, dan wordt jouw dag magisch en elke stap die jij zet veelbelovend. Jij wordt unstoppable!

Oh, en ook leuk: deze kaarten kun je stiekem ook heel goed inbrengen in je sessies of cadeau doen aan je klanten, dan wordt je begeleiding nog krachtiger!

Eerlijk? Het woord carddeck ‘dekt de lading niet’, ik geef je een positieve, krachtige, unstoppable – en dus magische – mindsettraining in een doosje. Strikje erom, go!

Klinkt dat goed, bestel je box dan gelijk!