Trek een kaart uit de Magische Mindset Box

Trek hier jouw Magische Mindset Box kaart

In elke vezel van je lijf kan je het voelen: Jij wil de wereld een stukje mooier maken en zo veel mogelijk mensen helpen het beste leven ‘ever’ voor zichzelf te creëren.

Alleen… je voelt je soms onzekerder dan onzeker. Gaat het allemaal wel lukken?

Wat jij nodig hebt is een fikse shift in je mindset. Bye bye twijfel en onzekerheid, hello rotsvast vertrouwen!

Hieronder kun je – door op de roze kaart te klikken – een kaart trekken uit mijn Magische Mindset Box. De kaart nodigt jou uit te ontdekken wat jij nodig hebt om met de juiste mindset de dag in te stappen.

Scroll je daarna een stukje naar beneden, dan lees je de bijbehorende tekst. Dus… klik en enjoy!

Mijn onbewuste

Met je hoofd kun je van alles bedenken. Plannen maken. Besluiten nemen. Redenen bedenken waarom iets wel of niet lukt of goed voelt. Wat wel of niet goed is om te doen, en waarom. We rationaliseren er wat op los.

We koersen volledig op ons hoofd, onze ratio, terwijl je dagelijks handelen grotendeels wordt aangestuurd door je gevoel en door diepgewortelde overtuigingen die liggen opgeslagen in je onbewuste. Daar ben je je dus meestal, het woord onbewuste zegt het al, niet van bewust.

Die overtuigingen, helpende en niet-helpende gedachten, zitten dus als het erop aankomt aan het stuur van jouw leven. Als ze nou zo vergaand bepalen hoe jouw leven eruitziet, wel zo handig om je daar dan meer bewust van te worden, toch?

Sterker nog, daar waar het in jouw leven niet stroomt. Waar je steeds maar weer wordt tegengehouden door… ja, door wat eigenlijk… Stel je eens voor hoe het zou zijn als je wist wat jou blokkeert en hoe je die blokkade ook nog eens zou kunnen opheffen?

Stel jezelf daarom vandaag heel bewust de vraag: ‘Wie of wat zit er achter het stuur van mijn leven? En wat zou ik anders kunnen doen zodat het meer gaat stromen in de richting die IK wil?’ Zeker weten dat je dan vandaag je dag heel anders instapt.

Wil je hierbij geholpen worden? Scan dan snel de QR-code in het boekje en doe de visualisatie ‘Op reis naar mijn onbewuste’

Of open: https://businessenmindsetacademievoorkindercoaches.nl/magische-mindset-box/kaart-28-mijn-onbewuste/

Shuffle

Smaakt dit naar meer?

Dan heb ik een geweldige kans voor je. Je kunt nu de Magische Mindset Box aanschaffen.

In de box vind je maar liefst 30 vergelijkbare en prachtig vormgegeven kaarten, met:

Eenvoudige vragen die je uitnodigen op een liefdevolle, zachte maar ook krachtige wijze te kijken naar je onzekerheden en twijfels

Diepgaande visualisaties die jou helpen je gemiep en gemiezemuis los te laten

en een aantal, soms ronduit grappige, opdrachten die je direct in a good mood brengen

Maak je er een gewoonte van je (werk)dagen te starten met het trekken van een kaart, dan wordt jouw dag magisch en elke stap die jij zet veelbelovend. Jij wordt unstoppable!

Oh, en ook leuk: deze kaarten kun je stiekem ook heel goed inbrengen in je sessies of cadeau doen aan je klanten, dan wordt je begeleiding nog krachtiger!

Eerlijk? Het woord carddeck ‘dekt de lading niet’, ik geef je een positieve, krachtige, unstoppable – en dus magische – mindsettraining in een doosje. Strikje erom, go!

Klinkt dat goed, bestel je box dan gelijk!